PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

Najave

2018/najave/tumblr_inline_ph1taecimp1tea262_500.jpg

  01.05.2019.  u 11:32 sati

F+A Akademije za leadership i društvene projekte mladih

Udruga FORUM PLUS HRVATSKA bavi se poticanjem mladih katolika na aktivni i afirmativni društveni angažman.
Ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje u programu F+A Akademije za leadership i društvene projekte mladih koji će se od studenog do svIbnja održavati na hrvatskim sveučilištima. 
 
LINK ZA PRIJAVU: https://goo.gl/dXk7za
VIŠE O PROGRAMU: https://goo.gl/H2mQkT
 
plakat_biskupijski_2019_slika.jpg

  04.05.2019.  u 11:30 sati

Biskupijski susret mladih u Mandaljeni

Biskupijski susret mladih 2019. održat će se u Mandaljeni u subotu 4. svibnja pod geslom „CHRISTUS VIVIT”.

Dan proveden s mladim ljudima iz čitave naše biskupije uz interaktivan, bogat i raznovrstan program, nešto je što ne želite propustiti. Bit će puno smijeha, pjesme, tragat ćemo za blagom, vratiti se kući bogatiji i ispunjeniji!

Što je to Biskupijski susret za mlade?

Mjesto i vrijeme koje poklanjaš zajedno s mnogim drugim mladima s različitih župa naše biskupije, kako bi u zajedno slavili Gospodina, proširili vlastite horizonte, proveli vrijeme u ugodnome društvu i uživali u jedinstvenoj prilici i snazi jednog takvog zajedništva.

Tko sve može sudjelovati u Biskupijskom susretu mladih?

Na biskupijskom susretu mladih sudjelovati svi srednjoškolci, studenti i mladim radnici koji se do 29. travnja (ponedjeljak) prijave svome župniku. Prijave su otvorene i dovoljno je da posjetite ili kontaktirate župnike.

Gdje mogu saznati dodatne info ako me zanimaju?

Sve dodatne informacije možete saznati u najbližem župnom uredu, ili ako nam napišete mail s vašim upitom na mladi2014@gmail.com

Kako će od prilike izgledati susret?

Službeni dio programa u subotu 4. svibnja 2019. započet će okupljanjem ispred župne dvorane u 11:30. Nakon prigodnog pozdrava i kratkog nagovora, akreditiranja i podijele u grupe, sudionici će imati priliku za ispovijed i svetu misu, nakon čega slijede kateheze i rad u grupama te zabavni program. Same grupe bit će sastavljene od mladih iz različitih župa naše biskupije. Svaka grupa imat će svoga animatora koji će je voditi kroz čitav program.

Kako ćemo doći do Mandaljene?

Prijevoz za sve sudionike će biti organiziran. Molimo vas da u utorak 30. travnja pogledate našu web stranicu www.mladi-dbk.com/najave da provjeriš zadnje informacije i kad i odakle kreće tvoj autobus.

Što ako sam se tek doselio u Biskupiju i još nemam svoju župu, ili sam samo privremeno ovdje?

U tom slučaju javi nam se na mail mladi2014@gmail.com pa ćemo te prijaviti!

Radujemo se skorašnjem susretu!