PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2014/317920_4830721339684_421288922_nl.jpg

OBJAVLJENO

  • 19.02.2014.

AUTOR

  • Lucija Vuičić (19 god.)

PREGLEDANO

  • 2932 puta

PODIJELI

Lucija: Zašto sam animator i volonter SHKM-a?

Na jednoj nedjeljnoj misi je naš svećenik don Josip govorio kako će u biskupiji kod nas biti formacija animatora, nisam znala o čemu je riječ, on je samo u kratkim crtama objasnio. Poželjela sam poći, iskusiti nešto novo, družiti se s ljudima i stvoriti još neka nova prijateljstva. Prijavila sam se, rekla sam ako mi se ne bude sviđalo, nema veze. I tako su uslijedila 4 vikenda naših formacija kroz 4 mjeseca. Tako sam bila sretna sto sam se prijavila, upoznala sam predivne ljude, postali smo kao jedno, i bila sam dio njih. Toliko nas, a kao jedna duša, plakali se, smijali, pjevali, plesali, molili...
Također sam išla i na SHKM u Zadru i u Sisku, stvarno je to jedno prelijepo iskustvo, spavali smo po obiteljima, dan danas sam u kontaktu s njima, pišemo pisma i šaljemo razglednice, tu i tamo nazovemo jedni druge. Tako sam i ove godine odlučila sudjelovati kod nas na SHKM-u Dubrovnik unatoč svim obavezama, nastojim što vise biti u tome, jer me to ispunjava i čini sretnom, to mi bude odmor i ispušni ventil nakon svih umornih dana i noći nad knjigom. Sudjelujemo u raznim susretima, projektima da privučemo mlade da idu pravi putem, da vide kako je sve dobro kada si s Kristom. :)
I eto tako sam ja postala animator, to mi je bio jedan od najboljih stvari što sam u životu napravila, upoznala toliko ljudi gdje smo se međusobno razumjeli, gdje sam sretna i gdje se ne sramim biti to što jesam, nego se prihvaćamo onakvima kakvi jesmo, nema bas prave rijeci za to, ali eto za kraj: oni su ti koji su učinili moj život još ljepšim.:)

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!