PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

ostalo/shkm_post_slike/sdc10243.jpg

OBJAVLJENO

  • 30.08.2014.

OBJAVIO

  • Šime Zupčić

PREGLEDANO

  • 2453 puta

PODIJELI

Svjedočanstva s duhovne obnove u Pridžbi na Korčuli

U kući sestara Družbe Kćeri Milosrđa u Prižbi na Korčuli održana je duhovna obnova za djevojke od petka 8. kolovoza do ponedjeljka 18. kolovoza. Ovo su svjedočanstva nekih od njih:

 

Ova duhovna obnova je stvarno bila prelijepo iskustvo za mene. Upoznala sam dosta novih cura koja je posebna svaka na svoj način. Dosta sam toga novoga saznala o vjeri i o samoj sebi. Posebno mi se svidjela vesela večer. Igre i kviz su bili prelijepi. Mislim da bi bilo ljepše kad bi netko imao svirati misu i da se navečer više igramo i učimo nove igre i banseve. Ovom duhovnom obnovom sam još više učvrstila svoj poziv i saznala koliko je milosrdan Otac naš nebeski. Svaka čast na odabiru svećenika koji je vodio predavanja. Bog vas blagoslovio.

Julijana Vujica

 

Ova duhovna obnova za mene je nešto najljepše. Niti u jednom trenutku nisam zažalila što sam ovdje. Upoznala sam puno djevojaka iz različitih mjesta, država. Svaka posebna na svoj način. Najviše što ću pamtiti su s. Paulina, s. Jasna i s. Zlata iz Čilea. Sve tri su nas ohrabrile u našoj vjeri da uvijek molimo i vjerujemo u dragoga Boga. Posebna hvala s. Jasni na tolikoj dobroti, smijehu, vedrini. Ovom duhovnom obnovom sam još više učvrstila vjeru u dragoga Boga i ispunila svoju dušu mirom. Bog vas blagoslovio.

Marijana Šut

 

Ova duhovna obnova je među najboljim događajima moga života. Svidjelo mi se biti u stalnoj prisutnosti, pristojnosti, ljepoti prirode, ljubaznosti, bezuvjetnoj pomoći i ljubavi. Voljela bih ovakve stvari još puno puta proživjeti. Jako mi se svidjelo što je program bio svakodnevno ispunjen molitvom, zabavom i druženjem. Nemam ništa na pameti što bih rekla da bi moglo biti bolje. Ova me duhova obnova stvarno povukla da služim Bogu svaki dan svoga života i biti ustrajna u tome. Pa eto, ako mi se posreći možda vas i ja jednog dana posjetim u habitu.

Andrea Pupilo

 

Ova duhovna obnova je jedno od lijepih iskustava u mom životu. Upoznala sam drage ljude koji će mi ostati zauvijek u sjećanju. Predavanja su bila jako poučna. Potakla su me na razmišljanje. Sv. misa na kraju dana je ispunjavala svaki dan. Zahvalna sam Bogu na časnim sestrama koje su se brinule za nas, a ponajviše don Marinu koji me je ohrabrio svojim riječima. Svaki trenutak je ispunjen, neki suzama, neki smijehom. Ovih dvanaest dana je vrijedno pamtiti zauvijek.

Daria Pilić

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!