PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2014/_img_8487avav.jpg

OBJAVLJENO

  • 21.04.2014.

AUTOR

  • Šime Zupčić

PREGLEDANO

  • 3971 puta

PODIJELI

Mladi Dubrovnika radosno iščekuju mlade iz Hrvatske i svijeta i u službenom spotu himne Susreta mladih 'Na slobodu pozvani'

Mladi volonteri SHKM-a, koji radosno iščekuju 32.000 mladih iz Hrvatske i svijeta nadolazeći vikend u Dubrovniku, prethodnih su dana na čarobnim dubrovačkim lokacijama snimili službeni spot himne SHKM 2014 pod nazivom: „Na slobodu pozvani“. Spot je sniman na prekrasnim lokacijama unutar gradskih zidina poput Straduna, Onofrijeve fontane, Minčete, ali i na plaži Banje i na Srđu i predstavlja spoj mladenačke kreativnosti, spontanosti i ljepote srednjovjekovnog Dubrovnika. Ovim službenim spotom Susreta Hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku, mladi Dubrovnika poželjeli su srdačnu dobrodošlicu svojim vršnjacima i u spotu pokazali mali dio ljepota svog drevnog Grada. Snimanje spota zaokupilo je pažnju brojnih prolaznika i turista, koji su prilazili i čestitali mladima i zaželjeli najljepše želje za nadolazeći Susret katoličke mladeži u Dubrovniku.

Tekst himne na 'Na slobodu pozvani' napisala je Josipa Dević, uglazbile su je poznate hrvatske glazbenice, bivše Divasice - sestre Ivana i Marija Husar, aranžman potpisuje Saša Miočić, a izvodi je Stjepan Lach. Spot su osmislili mladi volonteri uz pomoć Joška Mikuša, a snimili i montirali uz pomoć s. Ružice Dodig iz Učeničkog doma Paola di Rosa.
Službeni spot himne SHKM-a 2014 'Na slobodu pozvani' možete pogledati na sljedećem linku.

 

 

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!