PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

ostalo/logo/0logo3.jpg

OBJAVLJENO

  • 25.04.2014.

OBJAVIO

  • Šime Zupčić

PREGLEDANO

  • 2919 puta

PODIJELI

Mobilne aplikacije SHKM-a

Velikom broju aplikacija na App Storeu i Google Playu pridružile su se i službene mobilne aplikacije za Susret hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku. Aplikacije svojim modernim minimalističkim dizajnom korisniku pružaju brz i jednostavan pristup svim važnim informacijama vezanim za SHKM u Dubrovniku. Uz mnoštvo aktualnih vijesti koje se redovito ažuriraju, u aplikacijama su dostupna svjedočanstva mladih, informacije o himni i logu Susreta, kateheze, kao i redovite kolumne - Mladi o mladima.
Svim mladim sudionicima SHKM koji će se nalaziti u Dubrovniku posebno će biti koristan pregled događaja „Festivala mladih“, koji uz informacije o vremenu održavanja, programu i izvođačima, korisniku prikazuje i točne lokacije na mapama, radi lakšeg snalaženja po mnogobrojnim lokacijama Festivala.
Važno je istaknuti da su na izradi aplikacija sudjelovali sami mladi, tako je za iOS, odnosno iPhone uređaje aplikaciju izradio Josip Ćavar iz Dubrovnika, a za Google Android uređaje Matko Klaić iz Zagreba.
Aplikacije se naravno besplatne, a mogu se preuzeti u Apple App Storeu i Google play storeu.

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!