PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2013/000009-posjet_animatora_nasoj_zupi_8298.jpg

OBJAVLJENO

  • 20.10.2013.

OBJAVIO

  • Šime Zupčić

PREGLEDANO

  • 3277 puta

PODIJELI

Animacije za SHKM po župama

Mladi animatori Dubrovačke biskupije s volonterima koji su se već prijavili za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 26. i 27. travnja 2014. godine u Dubrovniku posjetili su ovog vikenda Korčulu gdje su u Vela Luci, Korčuli i Blatu posjetili srednje škole te učenicima prenijeli informacije o susretu.
Raspoređeni u više ekipa išli su i po župnim zajednicama te su animirali mlade župa sv. Marka u Korčuli, sv. Nikole u Račišću, Gospe od Snijega u Pupnatu, Očišćenja Marijina u Smokvici, sv. Petra u Čari, sv. Roka u Lumbardi, Svih svetih u Blatu i sv. Josipa u Vela Luci govoreći im o susretu i pozivajući ih da i sami postanu volonteri i tako budu dionici ovog velikog događaja. Također su mladima govorili i o potrebi smještaja sudionika SHKM i po korčulanskim obiteljima.
Mladi animatori i volonteri u proteklom periodu su također obišli sve župe Konavoskog dekanata, te neke veće župe u Gradskom, Pelješkom i Stonskom dekanatu. Tijekom ovoga tjedna susrest će se s mladima u župama sv. Petra na Boninovu, sv. Andrije na Pilama, katedralnoj župi, župi sv. Vlaha u Slanom, sv. Vlaha u Stonu, Pomoćnice kršćana u Orebiću i sv. Mihajla u Lapadu čime će završiti animacije za SHKM po župama.

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!