PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

ostalo/11/mozaik_amali.jpg

OBJAVLJENO

  • 28.04.2014.

OBJAVIO

  • Šime Zupčić

PREGLEDANO

  • 4157 puta

PODIJELI

Zahvala biskupa Mate za SHKM Dubrovnik

Ponajprije zahvaljujem Gospodinu, od kojega dolazi svaki dobar dar i koji nas je okupio u uskrslom Isusu Kristu, koji nam slobodu daruje i na slobodu poziva.

Zahvaljujem brojnim obiteljima, redovnicama i redovnicima i svima drugima koje su ugostili naše mlade. Hvala svim župnim zajednicama i župnicima koji su se stavili na raspolaganje u organizaciji Susreta hrvatske katoličke mladeži. Hvala svim nadbiskupima i biskupima, svećenicima i katehetama koji su dopratili mlade na Susret i osobito onima koji su se zajedno s njima uključili u nedjeljna misna slavlja po župama Dubrovačke biskupije šireći ono predivno iskustvo zajedništva i u sve dijelove naše biskupije.

Osjećamo da su se sve naše žrtve i sav naš trud isplatili. Hvala vam!

Zahvaljujem gradu Dubrovniku i Dubrovačko-neretvanskoj županiji, uredima i javnim poduzećima, Lučkoj upravi Dubrovnik i Luci Dubrovnik, PU Dubrovačko-neretvanskoj, Općoj bolnici Dubrovnik, Hitnoj medicinskoj pomoći, Domu zdravlja, vatrogascima, Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja, hotelima, restoranima i ugostiteljima, medijima te svima koji su na bilo koji način pridonijeli uspjehu ovoga Susreta. Gospodin neka blagoslovi i nagradi svaki vaš pothvat i vaša nastojanja za dobro zajednice i društva u kojemu živimo.

Zahvaljujem članovima Organizacijskog odbora, svim volonterima, zboru i bandu koji su sve učinili da ovaj Susret protekne u najboljem redu i ostane u dobrom sjećanju svim sudionicima.

Na kraju, iskrena zahvala vama, draga hrvatska katolička mladeži!

Hvala vam što ste na dva dana grad Dubrovnik i dubrovačku biskupiju ispunili mladenačkom ljepotom i radošću. Svojom mladošću, vedrinom, unatoč oblacima i kiši, strpljivošću, molitvom, pjesmom pokazali ste da Crkva, ovaj narod i ova zemlja imaju budućnost. Neka uskrsnuli Gospodin, koji nas je na slobodu pozvao, ohrabri svaki vaš korak, da smjelo idete ususret životu koji je pred vama. Jer znamo: uskrsli Gospodin je s nama i hoda s nama putovima našega života i naše svakidašnjice!

Dragi mladi sudionici SHKM-a, zazivam nad vas trajni zagovor svetog Ivana Pavla II, zaštitnika mladih!

Gospodin vas blagoslovio i čuvao!

Vidimo se u Vukovaru 2017!

biskup Mate Uzinić

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!