PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2014/20140503_114801huj.jpg

OBJAVLJENO

  • 03.05.2014.

AUTOR

  • Andrija Martić

PREGLEDANO

  • 3129 puta

PODIJELI

Zanimljive utakmice KMNL-a

Utakmice novog kola Katoličke malonogometne lige (Gradski dekanat) održane su u subotu 3. svibnja u sportskoj dvorani Učeničkog doma Paola di Rosa u Dubrovniku.

Sv. Križ I. – Sv. Mihajlo 3:3 (1:1)
Strijelci: Vlahušić, Bobanović i Ćorak za Sv Križ. Šimunović (2) i Glavinić za Sv. Mihajlo

Odlična utakmica u kojoj su obje ekipe nastupile s po 5 igrača (bez zamjene) što se nije primijetilo u tempu i kvaliteti igre. Nekoliko jako lijepih driblinga u kojima je prednjačio Ivo Vlahušić, a s druge strane prvi golman Squera Zoran Primić pokazao je svoju kvalitetu. Tri puta su vodili Gružani, ali Lapađani su stalno uzvraćali i održali egal do kraja. Na kraju su malo i pritisnuli jer su im bodovi bili potrebniji u borbi za prolazak na biskupijsku završnicu.

Sv. Petar – Sv. Obitelj 5:2 (4:0)
Strijelci: Sv. Petar: Dadić i Stjepović po 2, te Turuk 1; Sv Obitelj: Tikvica 2.

Sv. Obitelj je nastupila sa samo 3 igrača, ali utakmica iako nije bila neizvjesna ponudila je dosta zanimljivih poteza. Prednjačio je Borna Tikvica iz Mokošice koji je iako golman često odlazio u protivničku polovicu gdje je nekoliko puta radio lijepe driblige i postigao 2 gola, od kojih je prvi izmamio pljesak svih okupljenih.
Prethodno se iskazao Dadić koji postigao prva dva gola za ekipu Sv. Petra koji su tek nakon par minuta iskoristili prednost od 2 igrača u polju. Zabio je i golman Turuk u jednom od rijetkih neuspješnih izleta protivničkog golmana Tikvice na suparničku polovicu. Nakon 4:0 na poluvremenu trojac iz Mokošice stigao je na minus 2 i imao još nekoliko prilika i za dolazak na samo minus što bi maksimalno podiglo nervozu u ekipi Sv Petra. Ipak Stjepović je svojim drugim golom primirio utakmicu i postavio konačnih 5:2. Velike čestitke trojici igrača Sv. Obitelji Tikvici, Papcu i Saltariću koji su neumorno trčali od početka do kraja i učinili ovu utakmicu zanimljivom iako su nastupili sa 50 % manje igrača u polju.

Sv Križ II - Sv Mihajlo 5:6 (0:1)
Strijelci: Sv Križ II: Dadić (4) i Roko (1), Sv. Mihajlo: Glavinić (5) i Gavrilica (1)

U ovom dvokolu Lapađani su imali dvostruki okršaj sa Gružanima, sada je na redu bila druga momčad Sv Križa. u ležernijem nastupu protiv najmlađe ekipe ovogodišnje lige Sv. Mihajlo je forsirao igru na Dominika Glavinića koji je postigao čak 5 golova. Treba pohvaliti i Ivana Dadića koji je uzvratio s 4 pogotka u mreži Primića.

Sv. Petar – Sv. Križ I 1:3 (0:1)
Strijelci: Sv Petar: Dadić; Sv Križ: Ševo, Vlahušić i Ćorak

Utakmica koja je puno više značila Sv. Petru koji je s pobjedom mogao doći nadomak plasmana na završnicu, ali od početka su igrači Sv. Križa bili bolji i opravdali prvo mjesto na tablici. Ovim rezultatom ostalo je otvoreno drugo mjesto o kojem će u direktnom obračunu u zadnjem kolu Sv. Mihajlo i Sv. Petar odlučiti tko će kao drugi na završnicu.
U drugoj utakmici dana Sv Križ I imao je jednu zamjenu u vidu Pera Ševa koji je krenuo s igrom tek u drugom poluvremenu gdje je odmah i postigao pogodak. S druge strane ponajbolji igrač ekipe s Boninova Marko Dadić je stigao tek na drugo poluvrijeme što se dosta osjetilo u igri. Nastupio je i inače voditelj ekipe Davor Glavinić.

Sv. Križ II - Sv. Obitelj 17:8
Strijelci: Sv. Križ: Dadić 5, Marinović 4, Raguž 3, Kolundđija i Žuvelek po 2 te Lonza 1; za Sv. Obitelj: Tikvica 5, Papac 2 i Noković 1

Prva ovogodišnja pobjeda druge momčadi Sv Križa. Napunili su mrežu Sv. Obitelji koja je i ovaj put nastupila sa samo 3 igrača i u već drugoj današnjoj utakmici osjetio se i umor kod tri junaka iz Mokošice.

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!