PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2014/_img_4376-11.jpg

OBJAVLJENO

  • 13.05.2014.

AUTOR

  • Martina Barkiđija/Š.Z. (tekst) i Ivan Lučić (foto)

PREGLEDANO

  • 3085 puta

PODIJELI

Dubrovački SKAC: Filmsko druženje uz PR

U organizaciji Studentskog katoličkog centra Dubrovnik, u utorak 13. svibnja u Samostanu sv. Klare u Dubrovniku održana je večer o filmu „Hvala što pušite“ (eng. Thank Your for Smoking). Riječ je o mješavini komedije i drame redatelja Jasona Reitmana iz 2006. godine, snimljene prema istoimenom romanu Christophera Buckleyja iz 1994. godine.

Nick Naylor (A. Eckhart) je potpredsjednik Akademije duhanskih znanosti, zapravo glasnogovornik velike duhanske tvrtke tajkuna zvanog Kapetan (R. Duvall) i iskusnog poslovnog čovjeka BR-a (J. K. Simmons). Dok često nastupa pred TV kamerama, Nick neumornim osporavanjem tvrdnji o štetnosti pušenja i pobijanjem teza da pušenje uzrokuje rak pluća funkcionira i kao glasnogovornik vrlo moćnog duhanskog lobija.

Mladi su raspravljali o temi PR-a, na temelju filma, te su zaključili da svatko ima svoj PR, način na koji se prezentira drugim ljudima i na koji način ga drugi ljudi doživljavaju. Dobar PR je jedan od važnijih faktora za uspjeh u poslu i odnosu s ljudima, zaključili su mladi, uz zadatak za sve sudionike: „A koji je tvoj PR, promisli do idućeg druženja!“ 

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!