PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

ostalo/11/_dsc0106.jpg

OBJAVLJENO

  • 24.08.2014.

AUTOR

  • Ivana Papac (tekst) & Ivan Lučić, Jelena Vlahović, Ivana Papac, Paula Ivančić, Ružica Dodig (foto)

PREGLEDANO

  • 2429 puta

PODIJELI

Prve ljetne sportske igre u organizaciji dubrovačkog SKAC-a

Prve ljetne sportske igre pod nazivom „Pljus, pljas, pljes: youth aqua games“ u organizaciji dubrovačkog Studentskog katoličkog centra (SKAC-a) održane su u nedjelju 24. kolovoza na plivalištu VK Gusar u Mlinima.

Trideset mladih podijeljeno u šest ekipa okušalo se u raznim igrama: pucanju balona u moru, prelijevanju iz šupljeg u prazno, utrci s barkama, te plivanju u štafeti s kolutom i mišićem. No, uz 30-ak natjecatelja, bio je i velik broj navijača s tribina, te je ovaj događaj dobio obilježje pravog sportskog događaja, a ukupno je bilo prisutno čak 100-tinjak mladih.

Svih šest ekipa, pod nazivom Mlini, Believe, Plutače, Barakude, Mafija i Frama od starta je krenulo u borbu za pobjedu, ali vrlo brzo već nakon dvije igre Mlini i Believe su se odvojili. Ali kao i u svakom natjecanju sve je moguće, tako da niti ovdje nije nedostajalo iznenađenja i naglih preokreta, što je ovaj događaj učinilo još zanimljivijim: pobjednik natjecanja su Barakude s ukupno osvojenih 20 od mogućih 24 boda, te su tako Mihael, Lucija, Nika, Ivan i Bruno postali pobjednici ovih povijesnih prvih ljetnih sportskih igara u organizaciji dubrovačkog SKAC-a.

Nakon završetka službenog dijela igara atmosfera je postala opuštenija te su natjecatelji i gledatelji nastavili druženje uz roštilj, buzaru, glazbu i kupanje sve do kasnih sati.

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!