PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

ostalo/novo/_0cover.jpg

OBJAVLJENO

  • 23.11.2014.

AUTOR

  • Ivana Papac

PREGLEDANO

  • 1803 puta

PODIJELI

Završio drugi vikend temeljne formacije animatora

U nedjelju 23. studenog završio je drugi vikend temeljne formacije treće generacije animatora, a taj dan polaznici su imali evaluaciju vikenda, gdje su naučili kako treba na kraju svakog projekta sjest i razgovarati što je bilo dobro, a što treba popraviti. Nakon misnog slavlja i ručka, trećoj generaciji animatora pridružile su se na čajanci i prva i druga generacija koje su im kroz razgovor prenosili iskustva sa svojih formacija.

Podsjećamo, u subotu su mladi, podjeljeni u grupe, promišljali o identitetu animatora. Vraćali su se u svoju povijest, prisjećali se izraza lica osoba u raznim situacijama, te otkrivali vrednote.  Vrijeme za pauzu su iskoristili za bolje međusobno upoznavanje. Drugi dan formacije završio je pokorničkim bogoslužjem i misom.

Cijeli vikend bio je popraćen plesom, pa je tako završen uz plesove triju generacija: Tarzan and Jane, Old pop in the oak i Waki-Waki.

 

Dojmovi polaznika

Meni je bilo super, genijalan program, a ekipa iz vikenda u vikend sve bolja. Jedva čekam duhovnu da razvalimo waki-waki :) I.R.

Teško je nešto tako vrijedno mom srcu staviti u par rečenica i toliko osjećaja opisati u par rečenica. Ovaj put je bilo još novih ljudi, novih prijatelja, novih radionica, molitvi...sve u svemu jedno neopisivo iskustvo koje želim ponoviti i jedva čekam duhovnu obnovu da se ponovno vidimo i zaplešemo naš ples!! M.K. 

Meni je isto bilo super, ekipa odlična, instruktori najbolji, program zanimljiv i jedva čekam i duhovnu i sljedeću formaciju:) L.G

 

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!