PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

ostalo/novo/_img_1808.jpg

OBJAVLJENO

  • 22.12.2014.

AUTOR

  • Romana Čomić

PREGLEDANO

  • 3206 puta

PODIJELI

Domjenak zahvale mladima

U večernjim satima 22. prosinca Samostan sv. Klare ispunili su mladi pjesmom, smijehom i dobrom zabavom. Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije organiziralo je domjenak u znak zahvale svim volonterima, animatorima i SKAC-ovcima na njihovom poklonjenom slobodnom vremenu, svakom osmijehu i savjetu.

Druženje je započelo riječima zahvale pročelnice Vijeća za mlade, Ane Marčinko, potom je don Marin Lučić blagoslovio domjenak. Kao simboličan poklon mladi su dobili šarene narukvice i magnetiće koje su izradile vrijedne ruke polaznika Kreativno-karitativne radionice. No, iznenađenjima tu nije bio kraj. Ta jedna velika obitelj koja je spojena dobrom voljom i ljubavlju prema Gospodinu priredila je iznenađenje pročelnici Ani za njezin rođendan gdje su mladi njoj zahvalili na prijateljstvu i svemu pozitivnom što je pokrenula i podržala.

Večer nije mogla proći bez energičnih i spontanih animatora Dubrovačke biskupije koji su svojom pozitivnom energijom još više probudili atmosferu i pokrenuli karaoke te je druženje i slavlje te mlade i šarolike obitelji potrajalo do ponoći.

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!