PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2015/animatori__1_.jpg

OBJAVLJENO

  • 19.02.2015.

AUTOR

  • Tea Miloglav (tekst) & Antonija Radoš (foto)

PREGLEDANO

  • 3185 puta

PODIJELI

Četvrtak na animatorski način

Samostan sv. Klare u četvrtak, 19.veljače, nakon mise za mlade postao je prostor ispunjen smijehom, dobrom zabavom i igrom, a sve zahvaljujući animatorima Dubrovačke biskupije koji su organizirali “Četvrtak na animatorski način”. Program su vodila dva animatora - Božo Džamarija i Ivan Krmek.

Program je započeo pucanjem napuhanih šarenih balona koji su podijeljeni svim sudionicima. U njima su bili različiti citati, a u nekima zadaci da se nekoga zagrli ili upozna. Posebno zanimljiva bila je Srcolovka u kojoj su sudionici birali između tri kandidata ili kandidatkinje te na temelju odgovora odabrali osobu savršenu za njih. Kao nagradu dobili su kino ulaznice za spoj s tom osobom. Nakon Srcolovke uslijedila je već tradicionalna Tombola u kojoj su svoju sreću iskušali svi sudionici programa, a glavna nagrada bila je izlet s animatorima!

Večer je završila igrom - potragom za maturalnom partnericom Ivanu Krmeku. Partnerica je “osvojena i pronađena”, a sad se čeka 18. travnja da se vidi kako će Ivan i njegova partnerica izgledati na svečanom silasku! Sudeći po komentarima svi su se lijepo proveli, a za sljedeći susret s ovom tematikom pozivani su svi oni željni dobre zabave da im se pridruže i vide što animatori pripremili!

Short URL:



U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!