PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

ostalo/novo/_img_8296.jpg

OBJAVLJENO

  • 05.03.2015.

AUTOR

  • Šime Zupčić

PREGLEDANO

  • 2948 puta

PODIJELI

Izvučeni parovi prvog kola KMNL-a

Izvlačenje parova prvog kola Katoličke malonogometne lige (KMNL) Gradskog dekanata održano je u četvrtak 5. ožujka u Samostanu sv. Klare u Dubrovniku, a okupili su se voditelji ekipa, župnici i članovi momčadi.

Okupljene je na početku pozdravio voditelj KMNL-a za Dubrovačku biskupiju Krešimir Marković koji je ukratko predstavio povijest KMNL-a, posebno istaknuvši da je prošlogodišnja predstavnica Dubrovačke biskupije, momčad Župe sv. Petra – Boninovo, osvojila prvo mjesto na nacionalnoj razini. Podsjetio je i na specifična pravila KMNL-a.

Ove se godine u KMNL-u Gradskog dekanata natječe 13 ekipa: Župa sv. Marije Magdalene – Mandaljena, Župa sv. Andrije – Pile, Župa sv. Križa I. – Gruž, Župa sv. Križa II. – Gruž, Župa sv. Ilara – Mlini, Župa sv. Petra – Boninovo, Župa Velike Gospe – katedrala, Župa sv. Obitelji – Nova Mokošica, Župa sv. Mihajla I. – Lapad, Župa sv. Mihajla II. – Lapad, Župa sv. Stjepana – Zaton, Župa sv. Ane – Brgat i Župa Velike Gospe – Rožat.

Prvo kolo Gradskog dekanata igra se u subotu 7. ožujka na vanjskom igralištu na Ilijinoj glavici s početkom u 9 sati, a u kojem se sastaju: Župa sv. Marije Magdalene i Župa sv. Andrije, Župa sv. Križa II. i Župa sv. Ilara, Župa sv. Križa I. i Župa sv. Petra, Župa Velike Gospe - katedrala i Župa sv. Obitelji, Župa sv. Mihajla I. i Župa sv. Mihajla II., Župa sv. Stjepana – Zaton i Župa sv. Ane – Brgat, dok je Župa Velike Gospe – Rožat slobodna u prvom kolu, kao što će i u svakom kolu biti slobodna jedna ekipa s obzirom na njihov neparan broj. Pobjedničke momčadi Gradskog dekanata sastat će se s predstavnicima drugih dekanata na završnici KMNL-a Dubrovačke biskupije koja će se održati krajem svibnja, a biskupijski pobjednici sudjelovat će na nacionalnom natjecanju koje će se ove godine u lipnju održati u Križevcima.   

Neposredno prije izvlačenja parova prvog kola slavljena je misa za mlade u crkvi Male braće, a na kojoj su između ostalih sudjelovali i članovi ekipa, voditelji i župnici.

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!