PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2016/dan-volontera-56.jpg

OBJAVLJENO

  • 06.12.2016.

AUTOR

PREGLEDANO

  • 2529 puta

PODIJELI

Tomislav Tomičić - nagrada za najboljeg koordinatora volontiranja

U ponedjeljak 5. prosinca povodom Međunarodnog dana volontere u hotelu Lero održana je svečana dodjela priznanja istaknutim dubrovačkim volonterim.

 

Nagradu za najboljeg koordinatora volontiranja dobio je naš Tomislav Tomičić zvani Ruđo koji je član vijeća SKAC-a gdje je voditelj zabavne sekcije. Odlikuju ga kreativnost i odgovornost. Timski je igrač, pazi na detalje, strpljiv je sa svima, zna da radi s ljudima i uvijek iz njih izvlači ono najbolje. Sudjelovao je kao koordinator na većim projektima među kojima se ističu velika volonterska akcija „72 sata bez kompromisa“, KMNL u Dubrovniku, predstava „Da draga“ koja je rušila sve rekorde i brojni drugi projekti i akcije.

 

Podpredsjednica Dubrovačke udruge skrbnika, bolesnika i prijatelja Alzheimerove bolesti i ostalih demencija, Ferida Bebi Pažin, dobila je nagradu za volonterku godine – „Vlaho Brangjolica“.

Nagradu za organizatora volontiranja ove godine pripala je Dubrovačkoj udruzi likovnih umjetnika, a predsjednica SKAC-a Martina Barkiđija im je uručila nagradu.

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!