PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2017new/kmnl_zavrsnica_2017/img_9134.jpg

OBJAVLJENO

  • 22.05.2017.

AUTOR

  • N.S.

PREGLEDANO

  • 3632 puta

PODIJELI

KMNL: Župa Svete Obitelji ovogodišnji prvak Dubrovačke biskupije

Župa Svete Obitelji Nova Mokošica pobjednik je Katoličke malonogometne lige Dubrovačke biskupije čija se završnica igrala u dvorani Učeničkog doma Paola di Rosa u Dubrovniku u subotu, 20. svibnja. U finalnom susretu župa Svete Obitelji pobijedila je uvjerljivim rezultatom 7:3 ekipu župe sv. Križa Gruž. Treće mjesto osvojila je ekipa župe sv. Marka Korčula koja je pobijedila ekipu župe sv. Petra i Pavla Trpanj rezultatom 8:4. Voditelji ekipa su bili don Ivo Zečević, župa Svete Obitelji, fra Mihael Mario Tolj, župa sv. Križa, don Frano Kuraja, župa sv. Marka, i don Alen Keri, župa sv. Petra i Pavla. Ovo je ekipi župe Svete Obitelji bio ujedno i treći uzastopni naslov prvaka Dubrovačke biskupije.

 

Medalje i pehare ekipama su podijelili Ana Marčinko, pročelnica Vijeća za mlade Dubrovačke biskupije koje je ujedno i organizator biskupijske lige, i Tomislav Tomičić, koordinator malonogometne lige Dubrovačke biskupije.

 

Prošle godine pobjednik završnice KMNL-a, koja se igrala u Dubrovniku, bila je ekipa župe sv. Mihajla Lapad I čime je ostvarila izravan plasman u ovogodišnju završnicu, te će tako boje Dubrovačke biskupije na završnom turniru braniti ekipe dvaju župa. Završni turnir Katoličke malonogometne lige igrat će se u Mostaru od četvrtak, 25. svibnja, do nedjelje, 28. svibnja. 

 

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!