PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

dsc_0380.jpg

OBJAVLJENO

  • 15.02.2018.

AUTOR

  • Tereza Musladin

PREGLEDANO

  • 1668 puta

PODIJELI

Valentinovo na Animatorski način


Animatori Dubrovačke biskupije pripremili su proslavu Valentinova na svoj način, održanu u srijedu 14. veljače u dvorani pape Ivana Pavla II. u Dubrovniku, a okupila je velik broj mladih željnih dobre i kvalitetne zabave. Večer je započela izvlačenjem zanimljivih poruka za svakog pojedinca koje su se nalazile u unutrašnjosti balona. Program se nastavio predstavom na temu „ Molitva Svetom Anti za budućeg muža“ u izvedbi Nike Krečak koja je imala ulogu izmoliti i odabrati potencijalnog partnera.

U pauzama između točaka održavali su se razni plesovi u kojima su mladi dobili priliku opuštanja i stvaranja novih prijateljstava.

Za one mlade koji još nisu pronašli svoju bolju, ljepšu i zanimljiviju polovicu bila je organizirana i zabavna igra pod nazivom „Srcolovka“ u kojoj bi sudionik ili sudionica imali pitanja za tri kandidatice ili kandidata s druge strane paravana, te bez znanja tko se iza krije, samo na temelju dobivenih odgovara, birao svoga partnera ili partnericu. Zajedno sa odabranikom ili odabranicom dobili su priliku poći u kino gdje će imati vremena za bolje upoznavanje.

Početak korizme koji nas uvijek na nov način zove da se preispitamo i bolje upoznamo sebe, ali i onaj prvi i temeljni odnos na koji smo pozvani - Boga, započeo je na najljepši mogući način za mlade u Dubrovačkoj biskupiji. Nakon Connected-a i večeri provedene s Gospodinom u klanjanju, Valentinovo nas je pozvalo da još jedan put poklonimo svoje vrijeme jedni drugima, te ljude pored sebe pogledamo drugim očima. 
 

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!