PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2018/tfa_4vikend/26534415567_81888154e3_o.jpg

OBJAVLJENO

  • 18.04.2018.

AUTOR

  • I.P.

PREGLEDANO

  • 1557 puta

PODIJELI

Završena Temeljna formacija animatora

Posljednji, četvrti, vikend Temeljne formacije animatora održao se u Sjemeništu od 6. do 8. travnja.

Tema vikenda bila je Duhovna dimenzija animatora.

Program je započeo predavanjem "Život u vjeri", a nakon toga je usljedila filmska večer u kojoj se gledao film "Tišina". U subotu je program nastavljen kroz radionice u malim grupama "Isus", "Slušanje riječi Božije", te zajedničkom radionicom "Služenje".

Mladi su i ovoga vikenda imali Teološki kutak koji je vodio don Hrvoje Katušić, a na kojemu su don Hrvoja mogli pitati sve što ih zanima o vjeri.

Subotnja večer bila je namjenjena za pokorničko bogoslužje nakon čega je uslijedila misa i cjelonoćno klanjanje u kojem su se izmjenjivali sudionici i voditelji formacije. Klanjanje je završeno s jutarnjom molitvom.

U nedjelju su mladi imali još jednu radionicu u maloj grupi "Ti si mene prvi ljubio i za mene si stvorio Crkvu" i zajedničku radionicu "Sastav obreda mise i liturgijske grupe".

U završnoj aktivnosti "Ogledalo" mladi su jedni drugima pisali poruke kao uspomenu na četri vikenda koja su proveli zajedno.

Cijeli progam završio je misom i svjedočanstvima specijalaca i sudionika. 

 

Program Temeljne formacije animatora je završio, a mlade sada očekuje rad na njihovim župama i u biskupiji, a zatim Opća specijalizacija animatora :)

Short URL:



U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!