PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2019/mlini/32665300187_87cbd67594_z.jpg

OBJAVLJENO

  • 16.04.2019.

AUTOR

PREGLEDANO

  • 823 puta

PODIJELI

Humanitarna akcija u Mlinima "Imaj srca za duge"

Toplo i sunčano nedjeljno popodne i hvale vrijedna humanitarna akcija "Imaj srca za druge" u organizaciji mladih i obitelji župe sv. Ilara okupila je jučer popodne u Mlinima veliki broj Župljana. Ovom humanitarnom događaju najviše su se razveselili najmlađi Župljani, koji su se zabavljali na radionicama Uskrsnih ukrasa, ali i brojnim igrama, a događaj su svojim nastupom uveličali i članovi KUD-a Marko Marojica.

Organizatori su i više nego zadovoljni odazivom ljudi i tijekom same akcije. Djeca su se odlično zabavila, a za potrebite obitelji se sakupilo više od 8.000,00 kuna.

- Ovim putem željeli bi se zahvaliti svima bez kojih ova akcija ne bi ni bila moguća. Prvo zahvaljujemo dragom Bogu koji nam je poslao lijepo vrijeme i svoj blagoslov da sve prođe u miru. Zahvaljujemo općini Župa dubrovačka na financijskoj potpori, It- uslugama koji su se pobrinuli za plakate, Subrenum events, kao pekari Lasić za sve donirane pinjice, slastičari Dolce Vitti i hotelu Astarei za ukusne torte, našim župskim ugostiteljima za donirane poklon bonove; Hogar, Catamaran, Kolarin, Kogo, Pizzerije Uno, Tutto Bene, Trica i Flamingo. Zahvaljujemo i svim našim župljanima koji su nesebično donirali svoje rukotvorine i tako uveličali ovaj događaj. Zahvaljujemo i KUD-u Marko Marojica koji su svojim plesom i vedrinom razveselili sve okupljene i pokazali nam ljepotu naših običaja. Posebno i veliko hvala našim mladima koji su animirali djecu i proveli ih kroz zanimljive igre, kao i skautima župe Mandaljena na svoj pomoći i svim ljudima koji su došli otvorenog srca pomoći potrebitima. Planiramo i daljnje akcije i radujemo se zajedničkoj suradnji - poručuju organizatori mladi i obitelji župe sv. Ilara.

 

Izvor: zupcica.hr

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!