PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2019/squizzz/dsc_0161.jpg

OBJAVLJENO

  • 22.12.2019.

AUTOR

  • Luciana Lonac

PREGLEDANO

  • 1283 puta

PODIJELI

Advent u SKAC-u se nastavlja uz SQUIZzz

U petak, 20. prosinca 2019. godine održana je peta adventska kućica Studentskog katoličkog centra Dubrovnik (SKAC_DU) na terasi bivšeg samostana sv. Klare.


Dio programa bio je „SQUIZzz“ odnosno kviz općeg znanja za mlade koji je održan u Dvorani Ivana Pavla II. s početkom u 20 sati. U kvizu je sudjelovalo trinaest ekipa s tri ili četiri člana. Kviz se sastojao od trideset pitanja u obliku anagrama, asocijacija, povezivanja pojmova, imenovanja osoba sa slike te drugih. Ekipe su trebale pokazati znanje iz područja sporta, geografije, povijesti, znanosti, religije i multimedija.

 

Pobjednik prvog SKAC-ovog „SQUIZzz-a“ je četveročlana ekipa „Sv. Mihajlo“ koja je za svoje pokazano znanje dobila i nagrade. A članovi pobjedničke ekipe su don Robert Karačić, Ivana Kurtela, Luka Papić i Ivo Roko. 

 

Nakon kviza druženje je nastavljeno na SKAC-ovoj kućici  gdje su se posjetitelji počastili palačinkama, priklama, vaflima i kobasicama.

SKAC_DU mlade poziva i na šestu adventsku kućicu, a ujedno i Božićno druženje uz tombulu, koja će se održati u ponedjeljak 23. prosinca na
terasi bivšeg samostana sv. Klare s početkom u 19:30h. 


Advent u SKAC-u organizira Studentski katolički centar Dubrovnik (SKAC_DU).

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!