PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2021/9. generacija tfa/03/zajedni__ka_2.png

OBJAVLJENO

  • 28.03.2021.

AUTOR

  • tekst: L.L. /foto: Mladidbk

PREGLEDANO

  • 98 puta

PODIJELI

Održan III. vikend Temeljne formacije animatora 9. generacije

Treći vikend temeljne formacije animatora devete generacije održavao se od 26. do 27. ožujka. Na vikendu je ukupno sudjelovalo petnaest polaznika škole animatora i dvadeset animatora instruktora i specijalaca Dubrovačke biskupije. Vikend se opet izveo u online obliku zbog nepogodne epidemiološke situacije.


Tema vikenda bila je “Mjesto i pripadnost animatora u zajednici”. Obrađena je radom u malim grupama, interaktivnim radionicama, zabavnim i molitvenim dijelovima koje su osmišljavali i izvodili animatori Dubrovačke biskupije. Na vikendu je bio naglašen rad u grupi i postizanje suglasja među većim brojem ljudi. Rad u malim grupama obuhvaćao je temu obitelji s ciljem poboljšanja odnosa unutar te zajednice, a ostale radionice su obrađivale pitanje područja djelovanja animatora. Program je završio molitvom u subotu navečer, a zajednička misa se zbog epidemiološke situacije nije mogla održati. Sudionicima je predloženo da prate misu za mlade putem live prijenosa koja se održava svakog ponedjeljka u 20.00h u crkvi Sv. Vlaha.


Temeljna formacija animatora održava se u organizaciji Vijeća za mlade Dubrovačke biskupije, Ureda za mlade Hrvatske biskupske konferencije te Salezijanske obitelji.

 

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!