PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2022/squiz/_dsc0104__ndash__kopija.jpg

OBJAVLJENO

  • 10.03.2022.

AUTOR

  • Skac Du

PREGLEDANO

  • 216 puta

PODIJELI

Mladi ispunili prostorije R&C "Academia" i pokazali svoje znanje

U srijedu, 09. ožujka, održao se kviz općeg znanja pod popularnim nazivom SQUIZ u organizaciji Studentskog katoličkog centra (SKAC_DU), a prostorije R&C  "Academia" u Studentskom domu bile su prepune mladih koji su došli pokazati svoje znanje, a usput se i dobro zabaviti.

Kao i do sada, interes za sudjelovanjem je bio velik, no s obzirom na kapacitet na SQUIZ-u je sudjelovalo šesnaest ekipa po četiri člana.

Mladi su imali priliku pokazati znanje u tri runde iz dvadeset različitih kategorija poput filmova/serija, sporta, geografije, povijesti, znanosti, religije, informatike, showbuzz-a..., ali pronašlo se tu i koje pitanje za razbibrigu, prisjećanja djetinjstva i uživanja u glazbi. Na takav način svatko je mogao pronaći nešto za sebe jer su pitanja bila raspoređena u obliku odabira između vise ponuđenih, anagrama, asocijacija, povezivanja pojmova, prepoznavanja puštene glazbe te drugih. 

Nagrade su bile osigurane za prva tri mjesta, odnosno tri ekipe koje su imale najviše bodova u ukupnom poretku na tablici. Prvu nagradu osigurao je Sunset beach Dubrovnik, drugu nagradu osigurala je Bistro pizzeria Prova, dok je sponzor treće nagrade bila Pastićerija Mala truba. Ekipa pod nazivom S-300 se iskazala kao najbolja u općem znanju. Odmah nakon njih slijedila je ekipa pod nazivom SMDNŽ dok je treća ekipa bila pod nazivom Patrikče.

SKAC_DU ovim putem zahvaljuje Studentskom domu i R&C “Academia” na još jednoj uspješnoj ostvarenoj suradnji i zahvaljuje se sponzorima nagrada.

Djelić atmosfere možete pogledati u fotogaleriji.

SQUIZ se održava svaku drugu srijedu u mjesecu u organizaciji Studentskog katoličkog centra Dubrovnik (SKAC_DU).

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!