PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2022/squiz/51987290014_5ba5c3132d_o.jpg

OBJAVLJENO

  • 06.04.2022.

AUTOR

  • Mladi Dbk

PREGLEDANO

  • 184 puta

PODIJELI

SQUIZ u Academie kao mjesto dobre zabave i učenja

U srijedu, 06. travnja, održao se kviz općeg znanja pod popularnim nazivom SQUIZ u organizaciji Studentskog katoličkog centra (SKAC_DU), a u prostorijama R&C  "Academia" u Studentskom domu tražio se stol vise jer su bile prepune mladih koji su došli pokazati svoje znanje, a usput se i dobro zabaviti.

SQUIZ se već proširio kao mjesto dobre zabave među mladima pa je interes za sudjelovanjem bio velik te je na ovomjesečnom SQUIZ-u sudjelovalo petnaest ekipa po četiri člana.

Mladi su imali priliku pokazati znanje u tri runde iz dvadeset različitih kategorija poput filmova/serija, sporta, geografije, povijesti, znanosti, religije, informatike, showbuzz-a..., ali pronašlo se tu i koje pitanje za razbibrigu, prisjećanja djetinjstva i uživanja u glazbi. Na takav način svatko je mogao pronaći nešto za sebe jer su pitanja bila raspoređena u obliku odabira između vise ponuđenih, anagrama, asocijacija, povezivanja pojmova, prepoznavanja puštene glazbe te drugih. 

Nagrade su bile osigurane za prva tri mjesta, odnosno tri ekipe koje su imale najviše bodova u ukupnom poretku na tablici. Prvu nagradu osigurao je Escape room Dubrovnik, drugu nagradu osigurala je Pizzeria Scala Dubrovnik, dok je sponzor treće nagrade bio Pub Dubrovnik. Ekipa pod nazivom “KKM” se iskazala kao najbolja u općem znanju. Odmah nakon njih slijedila je ekipa pod nazivom “Garaža” dok je treća ekipa bila pod nazivom “Di ću govorit?”.

SKAC_DU ovim putem zahvaljuje Studentskom domu i R&C “Academia” na još jednoj uspješnoj ostvarenoj suradnji i zahvaljuje se sponzorima nagrada.

Djelić atmosfere možete pogledati u fotogaleriji.

SQUIZ se održava svaku drugu srijedu u mjesecu u organizaciji Studentskog katoličkog centra Dubrovnik (SKAC_DU).

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!