PERSONALIZIRAJ

COLORS

RESETIRAJ

2023/tfa_xi_gen_iii_vikend/2302_tfa_3__10.jpg

OBJAVLJENO

  • 01.03.2023.

AUTOR

  • Mladi Dbk

PREGLEDANO

  • 264 puta

PODIJELI

Treći vikend Temeljne formacije animatora XI. generacije

Od 24. do 26. veljače u prostorijama Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića održan je treći, od ukupno četiri, vikend susret Temeljne formacije animatora XI. generacije.

Tema ovog vikenda je bila “Mjesto i pripadnost animatora u zajednici”. Sudionici su se radom u malim grupama, interaktivnim radionicama, molitvenim radionicama i zabavnim programom bolje upoznali s tim što sve animatori mogu činiti u zajednici kojoj pripadaju. Program je organiziralo 25 animatora instruktora i specijalaca, a na njemu je sudjelovao 31 sudionik.

Misu u subotu predvodio je dubrovački biskup mons. Roko Glasnović, a u nedjelju pročelnik Vijeća za mlade Dubrovačke biskupije don Ivo Markić u kapelici Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića.

U nedjelju poslije ručka održana je i proslava u čast novih animatora specijalaca čija se specijalizacija održala od 2. do 9. siječnja 2023. godine.

Temeljna formacija animatora održava se u organizaciji Vijeća za mlade Dubrovačke biskupije, Ureda za mlade Hrvatske biskupske konferencije i Salezijanske obitelji.

Short URL:U izradi, molimo za strpljenje. Hvala!